Referenties

3.1. versie-1-web.jpg

Hier kan je een aantal bedrijven terugvinden waar ToManage voor heeft gewerkt:

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit onze referenties: we geven u graag in een persoonlijk gesprek meer informatie over de 100+ bedrijven die reeds van onze diensten gebruik hebben gemaakt.

Cases & nieuws

3.2.-versie-1-web.jpg

ToManage start nieuw traject bij Airquality Group voor administratieve efficiëntieverbetering

20/02/2019

Airquality & Proqitchen zorgen voor montage, onderhoud en herstelling van airconditioning, warmtepompen, ventilatie, koeling, en professionele horecatoestellen.

In het verleden heeft ToManage reeds gezorgd voor het nodige advies voor de optimalisatie van het magazijn en de techniekers,

In dit nieuwe project wordt de interne administratie, van bestelling tot betaling, volledig doorgelicht. Hierbij wordt gegekeken naar betere processen, reduceren van dubbel werk en het verder omschakelen van papier naar digitaal.


Sonneveld optimaliseert Labeling en Printing met ToManage

06/02/2019

Sonneveld, internationale speler met innovatieve oplossingen en producten voor de bakkerijsector en aanverwanten, drukt elke dag heel wat labels op maat af. Dit voor zowel de interne processen, de palletisering van goederen als voor de verschillende individuele producten.

Om dit efficiënter te doen, zal ToManage het volledige labeling proces, van order tot levering, doorlichten en optimaliseren. Hier kijken we onder andere naar uniformisering maar ook naar verschillende soorten dragers en mogelijke druktechnologieën.

Door deze verbetering is er bij Sonneveld tijdswinst, zullen fouten verder gereduceerd worden en is er minder verlies/afval.


ToManage ondersteunt KMO's via de KMO Adviesraad

15/12/2018

De KMO Adviesraad - een initiatief van Unizo - is een adviserend platform en een denktank voor KMO-bedrijfsleiders.

De ondernemer neemt het initiatief om de raad op te richten, die samengesteld is uit externe leden of ‘adviseurs-experts’ en eventueel andere vertegenwoordigers van de onderneming.

ToManage zal als externe adviseur mee zetelen in dergelijke adviesraden. Meer info op www.kmoadviesraad.be.


Kayak gaat van papier naar digitaal dankzij ToManage

15/04/2018

Kayak Maritime Services & Logistics is een belangrijke speler in de Antwerpse haven op het gebied van afvalophaling en logistiek voor zeeschepen.

Om de groei van Kayak te ondersteunen, zal ToManage een volledige doorlichting doen van het bedrijf en adviseren hoe het deze groei kan verwezelijken.

Naast het advies zal ToManage ook het bedrijf effectief begeleiden met de implementatie, zodat de theorie ook optimaal en efficiënt wordt omgezet in de praktijk.

Hierdoor kan men op een slimme manier overschakelen van papier naar digitaal, en kan ook de dienstverlening naar de klant en de partners verder worden versterkt.


ToManage begeleidt Somati FIE in het kader van digitalisering & ICT

01/03/2017

Somati FIE is dé referentie wanneer het gaat om duurzame brandveiligheid. Zij bieden een totaalpakket van producten en diensten aan en gaan samen met hun klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand.

Voor Somati FIE is ICT een zeer belangrijk onderdeel in de dagdagelijkse werking. Zo zijn vandaag 80+ techniekers reeds uitgerust met een tablet oplossing. Het bedrijf wenst in de komende jaren bewust verder te innoveren en zet daarbij in op optimale digitalisering van alle processen binnen het bedrijf.

ToManage helpt Somati FIE hierin. Naast het uitbouwen van een sterkere centrale ICT organisatie & coördinatie worden de verschillende afdelingen, flows en processen grondig doorgelicht en worden de juiste keuzes gemaakt op vlak van efficiëntieverbetering, automatisering en herorganisatie. 


Dockx Handling Equipment ondersteunt groei via Scanning & Mobiele Werkbon

15/02/2017

Dockx Handling Equipment heeft ruim 15 jaar ervaring in het verhuren en onderhouden van heftrucks, containerhandlers en ander rollend materiaal. Met een uitgebreide eigen vloot aan materiaal garandeert Dockx Handling Equipment oplossingen op korte en op lange termijn.

Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, schakelt Dockx Handling Equipment onder andere ToManage in voor de volledige doorlichting van de organisatie en het uitstippelen van de korte- en lange termijn visie op het vlak van automatisering en ICT.

Het volledige magazijn zal hierbij worden voorzien van barcode scanning en de techniekers op de baan zullen via een digitale werkbon hun opdrachten kunnen ontvangen en afhandelen. ToManage voert momenteel de studie die zal bepalen wat de beste aanpak is voor deze implementatie .


Airquality Group kiest ToManage voor verdere optimalisatie magazijn

12/04/2016

Airquality & Proqitchen zorgen voor montage, onderhoud en herstelling van airconditioning, warmtepompen, ventilatie, koeling, en professionele horecatoestellen.

ToManage zal voor zowel de mobiele werkers als de centrale administratie een optimalisatie van de huidige magazijn- en materiaalwerking realiseren. Dit door zowel op vlak van processen als automatisatie te kijken naar de huidige werking, en deze verder af te stemmen op de noden van de organisatie.


ToManage begeleidt Kunnig in de zoektocht naar een nieuwe IT infrastructuurleverancier

8/07/2016

KUNNIG, een maatwerkbedrijf in Antwerpen (Hoboken), heeft met meer dan 250 medewerkers heel wat IT nodig. In het kader van de verdere evolutie van het bedrijf is ToManage ingeschakeld voor de omschakeling van de IT infrastructuur en het kiezen van een nieuwe vast IT Infrastructuur Partner.

IT is vandaag onmisbaar in elke organisatie. Daarom wordt deze transitie zeer ernstig genomen en professioneel aangepakt. Naast een volledige inventarisatie van de huidige situatie, wordt een duidelijk lastenboek opgesteld en een redelijk aantal potentiële kandidaat-leveranciers gecontacteerd. Een gestructureerde offertegang en validatie zorgt voor een objectieve en juiste keuze, klaar voor een vlotte overschakeling en lange termijn ontzorging.

ToManage zorgt voor onafhankelijke begeleiding en scope bewaking.

ToManage helpt daarom KUNNIG bij het identificeren van de noden op het vlak van planning en opvolging van haar 250+ mobiele werkers (binnen- en buitendienst) en daarnaast het verder optimaliseren en automatiseren van de goederen- en materiaalstromen op de werkvloer.


ToManage helpt Sonal NV met moderniseren dienst na verkoop

10/02/2016

Sonal, specialist op het vlak van professionele telecommunicatie, heeft ToManage ingeschakeld om de planning & opvolging van zowel installatiewerk als interventies onder de loep te nemen.

Door het herbekijken van de manier van werken op zowel het niveau van tools als processen, kan een hogere efficiëntie gerealiseerd worden.


ToManage en YouCtrl starten samenwerking

9/09/2015

In het kader van een wederzijdse versterking van het aanbod in Business Consulting diensten, hebben YouCtrl en ToManage een samenwerkingsovereenkomst afgesloten die het mogelijk maakt op regelmatige basis elkaars diensten in te huren.

Als financiële transformatiepartner combineert YouCtrl inzicht in financiën met doorgedreven IT-kennis. Behalve eigen expertise heeft YouCtrl strategische partnerships met de Gumption-groep en met Bofidi. Gumption groepeert jonge consultancybedrijven met een focus op technologie. Bofidi adviseert bedrijven in boekhouding en fiscaliteit. YouCtrl kan daardoor terugvallen op de expertise van 150 financiële en IT-consultants.

ToManage is uw ideale partner voor ICT Business en Management Consulting. Met meer dan 20 jaar ervaring in ICT, waarvan 10+ jaar met Mobile Worker oplossingen en nieuwe technologieën, kan je bij ToManage rekenen op een uitgebreide kennis en een sterk netwerk van specialisten ter zake.