Visie en waarden

4.2.-versie-1-web.jpg

Wij helpen bedrijven vooruit - op een onafhankelijke manier

ToManage wil bedrijven de kans geven om met de juiste kennis van zaken hun bedrijf verder uit te bouwen en te versterken.

Waarom doe we dit? We merkten dat bedrijven in heel wat gevallen ICT en verandering in het algemeen ervaren als een sprong in het duister. Het is immers moeilijk om in vol vertrouwen met een leverancier samen te werken zonder zelf eerst te bepalen en begrijpen wat nodig is.

Door  bedrijven op een onafhankelijke manier te begeleiden, willen we deze blinde vlek aanpakken. Wij zorgen ervoor dat je op de juiste manier je probleem en/of je noden kan begrijpen, en zorgen er eerst voor dat je exact weet wat je nodig hebt alvorens in gesprek te gaan met potentiele aanbieders van de oplossing.

En ook bij de implementatie en na de oplevering wil je exact weten wat er gebeurt. Of de afspraken gerespecteerd worden en hoe je succesvol met je nieuwe leverancier(s) kan blijven samenwerken. Zodat alles ook blijft werken en positief evolueert.

Het is onze doelstelling om dit voor onze klanten te realiseren. Met duidelijke afspraken en met een onafhankelijke kijk op de zaken. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over potentiële risico’s of een onverwachte (meer)kost.

ToManage is gecertificeerd door de Vlaamse Overheid als leverancier van diensten rond Advies (registratienummer DV.A215846).

Johan Huygh

4.3.-versie-1-web.jpg

ToManage is een initiatief van Johan Huygh. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar heel wat ervaring opgedaan in de ICT-sector, en dit vooral in de rol van operationeel manager, presales/sales, functioneel analist en business consultant. Hij werkte bij een aantal firma’s die gespecialiseerd zijn in zowel procesoptimalisatie als software- en hardware oplossingen voor verschillende sectoren. Sinds 2005 was hij ook meer en meer actief rond logistiek en de mobiele werker.

Hierbij heeft hij in heel wat bedrijven mee ingestaan voor het analyseren van werksituaties, het uitwerken van processen en mogelijke oplossingen met gebruik van ICT, Auto-ID (barcodes, RFID), mobiele hardware en planning/traceringsoplossingen, het lezen van lastenboeken en het aanbieden van offertes. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan een groot aantal projecten op het vlak van implementatie en uitrol.

Naast deze referenties werden ook 100’en bedrijven bezocht en 100’en lastenboeken gelezen. Dit zorgt voor een zeer sterk overzicht op het vlak van sector-gebonden noden, “best fit” oplossingen, technische mogelijkheden en TCO (Total Cost of Ownership) / ROI (Return on Investment).

 

Gebaseerd op deze ervaring kan ToManage je bedrijf een uitgebreide, gerichte en onafhankelijke adviesverlening aanbieden.