Mobiele werker efficiëntie

Naast een generalistische kijk op processen en ICT heeft ToManage ook een extra specialisatie in de efficiëntieverbetering van mobiele werkers.

We gebruiken de term ‘mobiele werkers’ om een belangrijke groep medewerkers binnen de organisatie te identificeren: iedereen die tijdens het uitvoeren van zijn/haar werk rondloopt of rondrijdt en tijdens het werk informatie moet kunnen raadplegen of invoeren.

Concreet verstaan we onder mobiele werkers:

  • Chauffeurs
  • Techniekers en installateurs
  • Inspectie medewerkers
  • Verkopers

Organisaties met mobiele werkers hebben een extra uitdaging: de activiteiten van deze mensen zorgen ervoor dat ze niet dicht bij het bedrijf staan en zeer zelfstandig moeten (kunnen) werken. Het aanreiken van de juiste procedures, materialen, tools, applicaties en ondersteuning is dus cruciaal.

Een grondige doorlichting van de werking van de mobiele werkers en de ondersteunende backoffice, kan de bottlenecks en pijnpunten van de dagdagelijkse werking van je organisatie snel identificeren.

ToManage stelt op basis van deze analyse een advies op in samenwerking met je organisatie. Nadien stellen we een implementatieplan op. We helpen je ook graag op weg met het uitvoeren van dit plan.